1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Normandische garnalensalade

Normandische garnalensalade

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2000

Ingrediënten 8 personen


2 tomaten - 100 gr. gekookte haricots verts - 8 zoetzure baby-ma?skolfjes - 1 gesnipperde ui - 8 gehalveerde ansjovisfilets - 150 gr. gepelde Hollandse garnalen - 3 el. witte wijnazijn - ? tl. suiker - zout - peper - 1 el. Franse mosterd - 2 el. mayonaise - 1 el. fijngehakte peterselie - 9 el. slaolie



Amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in partjes en meng met de haricots verts, ma?skolfjes, ui, ansjovisfilets en garnalen. Verdeel het mengsel over 8 aperitiefbordjes. Meng voor de saus de azijn met suiker, zout, peper, mosterd, mayonaise, peterselie en slaolie. Schep de saus erover.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top