Provencaalse garnalencocktail

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2000

Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
lollo bianco - 200 gr. gepelde Hollandse garnalen - 2 el. cognac - 1 tl. suiker - 1 mespunt cayennepeper - 2 teentjes knoflook - zout - 6 el. creme fraiche - 3 el. kappertjes - 2 el. peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg in 8 kleine coupes een paar blaadjes lollo bianco. Verdeel de garnalen hierover. Maak een saus van de cognac, suiker, cayennepeper, de uitgeperste teentjes knoflook, zout, creme fraiche, kappertjes en de fijngehakte peterselie. Schep deze over de garnalen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten