aubergines a la jema

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • aubergines a la jema

    Aubergines a la jema

    Aubergines a la jema

Gevulde aubergines

Deel dit recept

Ingrediënten 3 recipe.people
2 aubergines-
350 gr. gehakt-
1 gele paprika-
2 uien-
3 teentjes knoflook-
2 tl sambal-
half pakje gezeefde tomaten-
150 gr. geraspte kaas-
2 el oregano-
zout-
peper
olijfolie-
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Aubergines in de lengte door midden snijden en uithollen. Deze besprenkelen met een beetje olijfolie en peper en zout. Tien minuutjes in ovenschaal in een voorverwarmde oven leggen.

Bereidingswijze

Gehakt rul bakken en zout en peper toevoegen.
Gesnipperde ui, gesneden paprika en helft van het auberginevlees met het gehakt meebakken.
Knoflook uitpersen en met de sambal en een gedeelte van de gezeefde tomaten toevoegen.
Vijf minuutjes laten sudderen.
De voorverwarmde aubergines vullen met het mengsel.
Rest van de gezeefde tomaten, de geraspte kaas en twee eetlepels oregano eroverheen verspreiden.
Ongeveer een kwartier in de oven.
Eet smakelijk!

Serveertip

Met rijst

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jeroentje25 avatar

Doorsturen

Home Recepten