1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Rauwkost Met Hartige Dip

Rauwkost Met Hartige Dip

  • Belgisch, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-05-2000

Ingrediënten 4 personen


: 1 citroen - 1 eidooier - zout - 1 theelepel mosterd van Dijon - 20 cl olie - 6 eetlepels room - 2 blikjes sardienen - peper van de molen - 2 eetlepels kappertjes - bieslook - rauwkost als wortelen, witte selder, radijsjes, venkel, witloof, komkommer



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De citroenschil raspen en de citroen uitpersen. Eidooier, zout, een eetlepel citroensap en mosterd roeren in een kom, de olie druppelsgewijs erdoor kloppen tot een stevige mayonaise ontstaat. De room erdoor roeren. De sardienen laten uitlekken, in stukjes pletten en door de mayonaise mengen, op smaak brengen met citroensap, citroenschil, peper en zout, kappertjes en gehakte bieslook. In kommetjes doen en als dipsaus serveren bij verschillende groenten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jackson


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jackson
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top