1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Russische keuken
  5. omelette siberienne

omelette siberienne

  • Russisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2000

Ingrediënten 4 personen


12-16 lange vingers
jam
Marasqino of andere likeur
vanille ijs (plakken van ongeveer 2cm)
4 eiwitten



Heerlijk nagerecht, verbazend makkelijk om te maken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven op 250?C voorverwarmen

Bereidingswijze

Leg de helft van de lange vingers in een schotel.
Besprenkel deze met de likeur. Besmeer deze met jam. Leg de rest van de lange vingers op dit geheel en besprenkel ze weer met likeur.

Sla de eiwitten stijf met wat suiker(poeder)
Leg een lading ijs op de lange vingers. Bedek het geheel met de stijfgeslagen eiwitten.
Plaats de schotel in de hete oven. Laat dit ongeveer 1 minuut bakken, tot het eiwit van boven lichtbruin is.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmaberben


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmaberben
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top