1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Borstplaat
  5. Chocolade Borstplaat

Chocolade Borstplaat

Door: orphan

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-05-2000

Ingrediënten


500 gr. suiker, 10 gr. cacao, 3/4 dl. koffiemelk, 40 gr. boter.


Verder heb je nodig


Pan, kom, borstplaatvorm of kleine vormpjes, suiker thermometer.


Fondat au Chocolat

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de vorm of kleine vormpjes nat met water.

Bereidingswijze

Meng de suiker met de cacao, voeg de melk en koffiee toe en roer de massa goed door elkaar.
Zet de pan op een niet te hoog vuur en kook de massa totdat de temperatuur 117 gr.
voeg nu de boter toe en roer van het vuur af tot de lepel krast over de bodem van de pan.
giet de borstplaat dan snel in een natgemaakte vorm.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top