1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. haring met kappertjes

haring met kappertjes

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-05-2000

Ingrediënten


4 gefileerde zoute haringen
melk
2 uien
2 eetl. kappertjes
olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Indien de vis te out is leg ze gedurende 1 uur in melk

Bereidingswijze

Maak de uien schoon, snijd ze in ringen en leg ze in koud water zodat de smaak wat milder word.
Laat de haringen uitlekken, droog ze goed, en leg ze naast elkaar op een schotel. Laat de uiringen uitlekken, droog ze en verdeel ze over de haringen, strooi de kappertjes over en besprenkel met de olie
Zet de schotel voor minstens 1 1/2 uur in de koelkast.
Dien op met stokbrood of dunne sneetjes volkorenbrood

Kan ook opgediend worden als borrelhapje, snij dan wel de haringen in stukjes en steek er cocktailprikkertjes in



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sunnyke2


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sunnyke2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top