1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Viskoekjes

Viskoekjes

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-05-2000

Ingrediënten 4 personen


750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl. fijn gesneden bieslook, 1 eetl. bloem, 1 theel. mosterd, Worchestersaus, witte wijn, zout en peper



Viskoekjes
Viskoekjes
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vermeng de met een vork geprakte aardappels met de vis, eidooiers, peterselie, bieslook, bloem, mosterd, Worchestersaus, zout en peper.
Laat dit een uur in de koelkast opstijven.

Bereidingswijze

Haal de vis/aardappel massa uit de koelkast en maak er platte koekjes van en haal ze door de paneermeel.
Klop 2 eidooiers los met een scheutje witte wijn en doe nu een voor een de koekjes hier doorheen en haal ze dan weer door de paneermeel, zodat er geen plekje onbedekt blijft.
Bak de koekjes in de boter goudbruin.

Serveertip

Warm serveren. Eet smakelijk.

Lekker met een sausje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van procmeth


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van procmeth
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top