Hollandse garnalensalade

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.

Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
200 gr. gepelde Hollandse garnalen, 1? citroen, ? dl. slagroom, 6 el. tomatenketchup, 6 el. mayonaise, 2 el. whisky, paar druppels tabasco, zout, peper, 100 gr. gemengde salade, 4 el. fijngeknipte bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd een citroen in 8 partjes. Klop de slagroom bijna stijf. Meng de tomatenketchup, mayonaise, whisky, tabasco door elkaar en maak op smaak met zout en peper. Knijp de ? citroen (naar smaak) uit boven de saus en roer het sap erdoor. Spatel vlak voor het serveren de slagroom door de saus.
Verdeel de gemengde salade over 8 aperitiefbordjes en verdeel daar de garnalen over. Doe er wat van de saus over. Strooi er ? el. bieslook over en garneer met de citroen.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

silleke avatar
silleke

Doorsturen

Home Recepten