1. Home
  2. Recepten
  3. Hollandse garnalensalade

Hollandse garnalensalade

Door: silleke

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-05-2000

Ingrediënten 8 personen


200 gr. gepelde Hollandse garnalen, 1? citroen, ? dl. slagroom, 6 el. tomatenketchup, 6 el. mayonaise, 2 el. whisky, paar druppels tabasco, zout, peper, 100 gr. gemengde salade, 4 el. fijngeknipte bieslook



Amuse

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd een citroen in 8 partjes. Klop de slagroom bijna stijf. Meng de tomatenketchup, mayonaise, whisky, tabasco door elkaar en maak op smaak met zout en peper. Knijp de ? citroen (naar smaak) uit boven de saus en roer het sap erdoor. Spatel vlak voor het serveren de slagroom door de saus.
Verdeel de gemengde salade over 8 aperitiefbordjes en verdeel daar de garnalen over. Doe er wat van de saus over. Strooi er ? el. bieslook over en garneer met de citroen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top