1. Home
  2. Recepten
  3. Auberginegratin met geitenkaas

Auberginegratin met geitenkaas

Door: silleke

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-05-2000

Ingrediënten 8 personen


8 plakjes aubergine - zout - peper - komijn - 8 plakjes geitenkaas - tijm - 8 takjes citroentijm - olijfolie



Amuse - warm

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Grilleer de plakjes aubergine. Bestrooi ze met zout, peper en komijn. Leg op elk een plakje geitenkaas en strooi er wat tijm over. Laat de kaas onder de grill smelten. Frituur intussen de takjes citroentijm snel in wat olijfolie. Laat ze op een keukenpapier uitlekken en leg de takjes op de kaas. Direct serveren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top