1. Home
  2. Recepten
  3. Fetasalade met olijven

Fetasalade met olijven

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-05-2000

Ingrediënten 8 personen


100 gr. olijven - 100 gr. feta - 2 el. olijfolie - 2 el. citroensap - 2 tenen knoflook - ? spaans pepertje - 1 el. Provencaalse kruiden - sla - 8 kerstomaatjes



Amuse - vegetarisch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de olie met het citroensap, de gehakte knoflook, het fijngesneden pepertje en de Provencaalse kruiden. Vermeng de olijven en de in blokjes gesneden kaas en doe de dressing erover. Laat een paar dagen trekken. Leg op aperitiefbordjes een klein blaadje sla en een in vieren gesneden kerstomaatje. Verdeel de olijven en kaas erover. Besprenkel met de dressing.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top