Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Prutje

Prutje

Door: george_mc

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-05-2000

Ingrediënten 2 personen


Kipfilet aan stukjes
Champignon cremesoep
Champignons
Rijst
Boursin



Snel, makkelijk en een verrassende smaak

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijdt de kipfilet aan stukjes en strooi er peper en zout over - snijdt de champignon aan stukken - zet water op voor de (pandan) rijst

Bereidingswijze

Bak de kipfilet snel en rondom - voeg de champignoncreme soep toe - voeg de champignons toe - als de rijst bijna klaar is voeg dan de boursin toe en roer voorzichtig.

Serveertip

Eerst de rijst op het bord, daar over de saus.
Een lekkere witte (niet zoete) wijn
(experimenten met kruiden e.d. vielen bij mij niet in de smaak)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van george_mc
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top