1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Aardappelpuree

Aardappelpuree

Door: douwekok

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-05-2000

Ingrediënten


Vast kokende aardappelen
eieren
melk
grove mosterd
nootmuskaat
groentebouillon



Aardappelpuree met mosterd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen goed gaar.
Giet het vocht van de aardappelen.
Voeg nu wat melk toe en mosterd, groentebouillon, ei, en nootmustkaat.
Stamp het geheel goed door elkaar, voeg eventueel nog wat melk toe.
Maak het geheel daarna goed op smaak met de kruiden en groentebouillon



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van douwekok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top