1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Risotto
  6. Risotto

Risotto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-05-2000

Ingrediënten 4 personen


 olijfolie
 6 opscheplepels ragu
 350 gram arboriorijst
 5 dl kokende runderbouillon (van tablet)
 zout en peper
 peper en zout
 Parmezaanse kaas



Italiaanse rijst met ragu (zie voor de ragu het recept van de Penne al ragu).

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit in een hapjespan wat olijfolie en verwarm hierin de sugo ? 3 min. Voeg de rijst toe en bak dit al roerend ? 5 min. mee. Schenk 1/3 van de bouillon erbij en laat de rijst onder regelmatig roeren in ? 20 min. beetgaar koken. Voeg steeds weer nieuwe bouillon toe als het vorige verdampt is.
De risotto is in totaal circa 20 minuten beetgaar maar nog altijd vochtig. Serveer de risotto direct in een voorverwarmde schaal en geef er geraspte Parmezaanse kaas bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top