1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gestoomde Vis

Gestoomde Vis

Door: rom

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-05-2000

Ingrediënten 4 personen


500 gr visfilet
2 sjalotjes gesnipperd
1 stengel citroengras gesneden
3 el limoensap
2 el vissaus nam pla
1 tl palmsuiker
2 teentjes knoflook geperst
1 rode peper fijngehakt
1 groene peper fijngehakt



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de vis in dikke repen en leg die in een schaal die boven een stoompan past.
Strooi de sjalot en citroengras over de vis en stoom de vis in ? 10 min. gaar.
Meng de limoensap met vissaus en suiker tot deze is opgelost.
Meng knoflook en pepertjes in een kommetje
Begiet de vis met de vissaus en bestrooi met de pepers

Serveertip

Lekker met witte rijst en roergebakken groenten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top