1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Stroganoffsaus

Stroganoffsaus

Door: gomorra

  • Italiaans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-05-2000

Ingrediënten


-boter
-bouillon
-uien
-paprika's (rood, geel, groen)
-zure room
-cognac
-bloem
-tomatenpuree
-champignonnen
-knoflook
-peper, zout en paprikapoeder.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ui, paprika's en champignons klein snijden en fruiten samen met de knoflook.
Maak een roux van boter en bloem. Haal de pan van het vuur. Doe er in gedeelten bouillon bij tot de saus de goede dikte heeft. Voeg hierbij de tomatenpuree, zure room, peper, zout en paprikapoeder.
Warm de roux langzaam op met cognac en doe er de groente bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gomorra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top