1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Gevulde Omelet

Gevulde Omelet

  • Thais, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-05-2000

Ingrediënten 2 personen


2 el olie
1 groen pepertje in ringetjes
1 teentje knoflook geperst
2 sjalotjes fijngehakt
125 gr gehakt
25 gr garnalen gehakt
2 el vissaus (nam pla)
1 grote tomaat ghakt
2 tl suiker
witte peper
2 el gehakte koriander

Omelet:
4 eieren
1 el vissaus
2 el olie



Een pittig gevulde omelet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok en fruit het pepertje en de sjalotjes ? 3 min glazig hierin.
Roer het gehakt erdoor tot het korrelig is en van kleur verandert.
Voeg de andere ingredienten voor de vulling toe en roerbak dit 3-4 min. Haal ban het vuur en houd warm.
Omelet:
Breek de eiren in een kom,voeg de vissaus toe en 1 el water en klop dit schuimig.
bak hier 2 omeletten van.
verdeel de vulling hierover en vouw dicht



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top