boerenomelet

  • Nederlands, Ontbijt
  • 10-20 min.

voor een wel heel stevig ontbijt

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
15 gr.boter, 75 gr.ontbijtspek, 200 gr.gesneden soepgroenten, 3 eieren, 1 dl.koffieroom, zout en peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd het spek in kleine blokjes

Bereidingswijze

Verhit de boter in de pan en bak de spekblokjes langzaam krokant, roer de soepgroenten er door en ba ze in 3 min.beetgaar onder af en toe roeren, klop de eieren lois met de koffieroom, en zout en peper naar smaak, schenk het eimengsel over de groenten en bak de omelet op een matig vuur tot de onderkant goudbruin is en de bovenkant net gestold, klap hem dubbel en laat hem op een schaal glijden.

Serveertip

Serveren met warme croissants en sterke koffie.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

basalk avatar
basalk

Doorsturen

Home Recepten