1. Home
  2. Recepten
  3. Tsjechische keuken
  4. Liptauer schapenkaas

Liptauer schapenkaas

  • Tsjechisch,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-05-2000

Ingrediënten


50 g zachte boter, 200 g schapenkaas, 1 ui (gepeld en fijngesneden), paprika/kappertjes/ansjovispasta/mosterd, bieslook voor de garnering



* Liptovsky syr *Slowaaks gerecht van schapenkaas met smaakmakers

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De boter schuimig roeren, de schapenkaas zeven en met de boter vermengen. De ui toevoegen, het kaasmengsel met de overige ingredienten kruiden en koel bewaren.Voor het serveren met bieslook bestrooien.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ceska


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ceska
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top