Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Ingemaakte tomaten

Ingemaakte tomaten

Door: samos

  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-05-2000

Ingrediënten 4 personen


Pot zongedroogde tomaten, kappertjes, knoflook,rozemarijn, olijfolie


Verder heb je nodig


Kleine weckpot


Lekker met versgebakken brood bij de bbq

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zorg dat de weckpot goed schoon en droog is. Doe in de weckpot de zongedroogde tomaten, doe er 3 eetlepels met kappertjes bij. Snijd de knoflook in schijfjes en doe die in de weckpot. Knip 2 rozemarijntakjes elk in 3 stukken en doe deze ook de pot. Overgiet dit alles met olijfolie tot de weckpot vol is.
Laat deze pot 2 dagen op een koele. donkere plaats staan. Keer de pot regelmatig om, om de smaken goed in elkaar te laten trekken.

Serveertip

Lekker met versgebakken brood bij de bbq



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top