1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Garnalen
  5. Koude pasta met garnalen en asperges

Koude pasta met garnalen en asperges

  • Nederlands, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-05-2000

Ingrediënten 10 personen


500 gram pasta (wokkels of iets dergelijks)
* 2 ons verse roze garnalen
* 10 dikke asperges
* teen knoflook in snippers
* 4 eetl. olijfolie
* peper en zout



Frisse zomersalade, heerlijk bij de barbeque!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De asperges schillen en al dente koken met wat suiker en zout.

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente en laat dit afkoelen.
In koekenpan de olie met daarin de knoflook. Even laten bakken, niet bruin laten worden.
Meng dit door de pasta nog voordat deze koud is, dat geeft smaak af. Voeg wat peper toe.
Voeg vlak voor het opdienen de in stukjes gesneden koude asperges toe en de garnalen en meng de salade goed, maar zorg ervoor dat de asperges niet kapotroeren!

Serveertip

Lekker bij buffet of barbeque op zomerterras!!! Kan ook goed als voorgerecht dienen natuurlijk met wat sla eronder zoals op de foto!!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top