1. Home
  2. Recepten
  3. Melizanasalata met roomkaas

Melizanasalata met roomkaas

  •  , Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-05-2000

Ingrediënten 12 personen


1 aubergine - olijfolie - 1 teentje knoflook - 100 gr. verse roomkaas - 1 el. citroensap - zout - peper - gemalen konijn - 3 el. peterselie - 6 boterhammen



Amuse - vegetarisch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Prik de aubergine op diverse plaatsen in met een vork. Gaar de aubergine in een voorverwarmde oven van 200?C gedurende 30 minuten. Schrap het vruchtvlees uit de schil en pureer dit. Mengen met de olijfolie, het uitgeperste teentje knoflook, roomkaas, citroensap, zout, peper, wat gemalen konijn en de fijngehakte peterselie. Serveer met diagonaal doorgesneden, geroosterde boterhammen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top