1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Licht Gerookte Bbq Kalkoenbout Met Honing En Cayunkruiden

Licht Gerookte Bbq Kalkoenbout Met Honing En Cayunkruiden

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-05-2000

Ingrediënten 2 personen


Kalkoenpoot
Cayunkruiden
Honing


Verder heb je nodig


Houtmot (bij voorkeur appel en mesquite)
Barbeque met deksel


Op een barbecue gegrild en gerookte kalkoenpoot welke gemarineerd is in cayunkruiden en honing

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kalkoenbout half gaar koken in water met cayunkruiden.
Kalkoenbout inkerven (reepjesachtig) tot op het bot op verschillende plaatsen vanwege het marineren.
Marineren met cayunkruiden, vervolgens honing en andermaal met cayunkruiden.

Bereidingswijze

Op barbeque met deksel gaar grillen. Af en toe houtmot op het vuur gooien voor een heerlijke gerookte smaak.

Serveertip

Kan met vanalles gegeten worden zoals bijvoorbeeld aardappel(salade), pasta's of rijst. Mais (ook gerookt op barbeque) doet het hier ook wel lekker bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smokie_dokie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smokie_dokie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top