1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Kaasomelet Met Rauwkost Garnituur

Kaasomelet Met Rauwkost Garnituur

Door: erie_fraters

  • Slanke keuken, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-05-2000

Ingrediënten 2 personen


4 eieren
200 gr (bieslook)kaas, vers geraspt
klontje boter
peper
zout
1 grote tomaat
2 eetl uitgelekte magere kwark
(eind fase 1 en in fase 2 kunt u ook Huttenkase gebruiken)
verse bieslook
1/4 komkommer
1/2 paprika
1/2 bosje radijs



Montignac op klompen, lunch - vet maaltijd, Fase 1 en 2.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breek de eieren in een kom en klop deze met wat peper en zout lekker luchtig. Roer er de geraspte kaas door en giet het mengsel in een ruime koekenpan waarin een klontje boter is gesmolten. Ongeveer 5 minuten zachtjes laten bakken. Halveer in de tussentijd de tomaat en hol beide helften uit. Snijd het verwijderde gedeelte van de tomaat in kleine stukjes en doe dit terug in de uitgeholde tomaat. Leg hierop een eetlepel magere kwark ( of Huttenkase eind fase 1 en in fase 2 ) en knip hierboven wat verse bieslook. Halveer de komkommer en snijd hiervan lange repen. Snijd de paprika in lange repen en de radijs in dunne plakjes. Houd de omelet in de gaten en klap deze dubbel als de bovenkant droog en de onderkant bruin is. Bak nu nog enkele minuutjes.
Zet twee borden klaar en rangschik op elk bord de paprika, de tomaat, de radijs en de komkommer. Snijd de gare omelet in vier punten en leg op elk bord twee punten omelet.

Serveertip

Direct serveren.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top