1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Montignac keuken
  5. appelmoes

appelmoes

Door: erie_fraters

  • Montignac, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-05-2000

Ingrediënten 4 personen


1 kg goudreinnetten, geschild en in parten gesneden
1 theel kaneel
2 ml vloeibare zoetstof of 18 gr fructose
sap van een 1/2 citroen



Montignac op klompen, bijgerecht - koolhydraat maaltijd, Fase 1 en 2.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zet de stukjes appel op met een bodempje water en voeg de zoetstof of fructose en het citroensap toe. Breng dit aan de kook en laat de appelen op een matige warmtebron doorkoken. Roer de appelen regelmatig om zodat ze uit elkaar vallen. Haal de pan van het vuur en klop met de garde de appelen tot een egale massa en voeg de kaneel toe.


Serveertip

Afgekoeld ook lekker op de boterham.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top