1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Biefstuk
  5. Oosterse Schotel Met Biefstuk En Gember

Oosterse Schotel Met Biefstuk En Gember

Door: mauritsenole92

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-05-2000

Ingrediënten 4 personen


1 el sojasaus, 3 el olie, 1 el sherry, 1 tl bruine suiker, 1 tl maizena, pond biefstuk, 2 el versgeraspte gemberwortel (of 1 tl gemberpoeder), pond chinese kool in reepjes, 1 rode peper in dunne ringen



Supersnel

Ontdek meer:

Voorbereiding

Sojasaus, 1 el olie,, sherry, suiker en maizena door elkaar roeren, biefstuk in flinterdunne plakjes snijden (eerst even een half uur in de diepvries) en door marinade scheppen.

Bereidingswijze

In wok 1 el olie verhitten, gember 2 min roerbakken, biefstuk met marinade toevoegen en nog 3 min. roerbakken, biefstukmengsel aan kant schuiven, in midden van wok 1 el olie verhitten, hierin kool en rode peper 1 min roerbakken, biefstuk erdoor scheppen, nog 1 min roerbakken, op smaak brengen met zout.

Serveertip

Lekker met mihoen en gebakken uiringen met kerrie



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top