bananenbrood

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-05-2000

Deel dit recept

Ingrediënten
3 bananen
sap van 1/2 citroen
175 g boter
175 g basterdsuiker
4 g zout
225 g zelfrijzend bakmeel
1/2 theelepel kaneel
125 g walnoten
1 ei
100 g rozijnen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Prak de bananen fijn en meng het citroensap erdoor.
Roer de boter zacht met de suiker. Doe dan het meel, het zout en de kaneel erbij.
Roer de bananenpuree door het deeg.
Hak de walnoten grof, meng dit met de rozijnen en het iets losgeklopte ei, en roer dit ook door het deeg.
Doe het deeg in een ingevet cakeblik en bak het brood in ongeveer 30 minuten in een oven van 170 graden.


Laatste reacties

knipsels_van_kaatje avatar
knipsels_van_kaatje 22-08-2000

Lekker Margaret, dit neem ik even mee om te onthouden. Groetjes van An

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten