1. Home
  2. Recepten
  3. bananenbrood

bananenbrood

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-05-2000

Ingrediënten


3 bananen
sap van 1/2 citroen
175 g boter
175 g basterdsuiker
4 g zout
225 g zelfrijzend bakmeel
1/2 theelepel kaneel
125 g walnoten
1 ei
100 g rozijnen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Prak de bananen fijn en meng het citroensap erdoor.
Roer de boter zacht met de suiker. Doe dan het meel, het zout en de kaneel erbij.
Roer de bananenpuree door het deeg.
Hak de walnoten grof, meng dit met de rozijnen en het iets losgeklopte ei, en roer dit ook door het deeg.
Doe het deeg in een ingevet cakeblik en bak het brood in ongeveer 30 minuten in een oven van 170 graden.




Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margaret_uri


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margaret_uri
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top