Spaghettini al Limone e Salmone Affumicato

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-05-2000

Spaghettini met citroen en gerookte zalmsteaks
p.p. Kcal 820/E 34g/V 43g/Kh 74 g.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g spaghettini (dunne spaghetti)

1 dl (olijf)olie

75 g geraspte parmezaanse kaas

zout

(groene) tagliatelle

10 g verse basilicum

4 gerookte-zalmsteaks

2 grote citroenen

versgemalen) peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ruime pan

Citruspers

Garde

Bereidingswijze

In pan ruim water aan de kook brengen. Zout en spaghettini toevoegen en al dente (beetgaar) koken. Intussen citroenen uitpersen. Olie al kloppend bij citroensap schenken en aansluitend onder voortdurend roeren de geraspte kaas erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Zalmsteaks in stukjes verdelen. Basilicum grof knippen. Spaghettini afgieten, direct terug storten in pan en mengen met citroensaus. Pan omschudden.

Serveertip

Zalmsteaks en basilicum toevoegen en pasta over vier borden verdelen.
p.p. Kcal 820/E 34g/V 43g/Kh 74 g/

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten