Spaghettini al Limone e Salmone Affumicato
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 09-05-2000
Spaghettini met citroen en gerookte zalmsteaks
p.p. Kcal 820/E 34g/V 43g/Kh 74 g.
Ingrediënten 4 personen
400 g spaghettini (dunne spaghetti)1 dl (olijf)olie
75 g geraspte parmezaanse kaas
zout
(groene) tagliatelle
10 g verse basilicum
4 gerookte-zalmsteaks
2 grote citroenen
versgemalen) peper
Benodigdheden
Ruime panCitruspers
Garde
Bereidingswijze
In pan ruim water aan de kook brengen. Zout en spaghettini toevoegen en al dente (beetgaar) koken. Intussen citroenen uitpersen. Olie al kloppend bij citroensap schenken en aansluitend onder voortdurend roeren de geraspte kaas erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Zalmsteaks in stukjes verdelen. Basilicum grof knippen. Spaghettini afgieten, direct terug storten in pan en mengen met citroensaus. Pan omschudden.
Serveertip
Zalmsteaks en basilicum toevoegen en pasta over vier borden verdelen.
p.p. Kcal 820/E 34g/V 43g/Kh 74 g/
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties