goulash soep

  • Hongaars, Soep
  • 60-120 min.

Goedgevulde maaltijdsoep volgens grootvader's recept.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 recipe.people
1200 gr riblappen, 3 theelepels peper, zout, 1 pakje bakboter, 500 gr paprika's, 850 gr uien, 3 bakjes champignons, 4 blikken gekookte gepelde tomaten, 3 zakjes goelashkruiden, 4 rundvleesbouillontabletten, 6 laurierblaadjes Evt. rijst of macaroni
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote soeppan (8 liter inhoud)

Voorbereiding

Vlees in blokjes snijden. Paprika en uien schoonmaken en in stukjes snijden. Champignons in plakjes snijden

Bereidingswijze

Vlees met 3/4 pakje boter aanbraden. Peper en zout toevoegen e nafblussen met 3 liter water. Laurier toevoegen en het geheel ca 2 1/2 h laten trekken (of ca. 1h in de snelkookpan). Paprika, uien en champignons in aparte pan aanbakken en aan bouillon toevoegen. Goelash kruiden toevoegen en nog een 1/2 uur zachtjes laten koken. Evt. macaroni of rijst toevoegen om de soep nog gevulder te maken.

Serveertip

Heerlijk met stokbrood en kruidenboter

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

trudietijssen avatar

Doorsturen

Home Recepten