1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. mini-croissants met pate en cranberrycompote.

mini-croissants met pate en cranberrycompote.

Door: maigret

  • Frans,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-05-2000

Ingrediënten 4 personen


1 blikje croissantdeeg, ? 150 g pate, 2 el koffiemelk, 2 el maanzaad of sesamzaad, 1 potje cranberrycompote.



Lunch, ontbijt of gewoon als traktatie bij de thee.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Verdeel de pate in 12 gelijke staafjes van circa 5 cm lang en leg ze op een velletje gladfolie circa 15 minuten in de diepvries. Verwarm de oven voor op 200 ? c.
Rol het deeg af den verdeel het in 12 gelijke driehoekjes. Leg op elk driehoekje een staafje pate, rol ze op als croissants en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. . Bestrijk ze met koffiemelk en bestrooi ze met het zaad. Bak ze in 10-15 min gaar en goudbruin. Serveer ze lauwwarm met de cranberrycompote.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maigret
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top