Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Pannenkoeken
  5. Amerikaanse Gevulde Pannenkoeken

Amerikaanse Gevulde Pannenkoeken

Door: kerst_pasen_3

  • Amerikaans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-05-2000

Ingrediënten 6 personen


100 g amandelen
6 kant-en-klare pannenkoeken
4 peren
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels boter
2 eetlepels (lichtbruine) basterdsuiker
100 g mascarpone
stroop



Wrapped voor pasen....voor de paasbrunch.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster de amandelen in een droge Koekenpan en hak ze grof
Verwarm de pannenkoeken in de oven en hou ze warm onder alufolie
Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snij ze in stukjes
Smelt de boter in een koekenpan en bak hierin de peerstukjes met het citroensap en de suiker op laag vuur gedurende ong. 5 min.
Bestrijk de pannenkoeken met de mascarpone
Verdeel de perenvulling en de gehakte amandelen erover
Vouw de pannenkoeken in vieren
Giet er wat stroop over of laat ieder dat zelf doen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_3
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top