1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Rijst Pilaf

Rijst Pilaf

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-05-2000

Ingrediënten 4 personen


400 gram hamlappen
2 uien
1 blik tomatenpuree
2 eetlepels kerjap manis
1 theelepel sambal (of iets mindert)
peper, zout
400 gram rijst(naar keuze zilvervliesrijst)


Verder heb je nodig


N.v.t.


Rijst uien perzik tomaten puree etc.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

N.v.t.

Bereidingswijze

Snijdt het vlees in kleine stukjes, bruinbakken met peper en zout. Uien bruinbakken met peper en zout. Na ongeveer 5 minuten ketjap en tomatenpuree en sap van de perziken toevoegen. Ongeveer 15 minuten laten sudderen. Perziken in kleine stukjes snijden. Vlak voor het opdienen toevoegen. Als alles heet is, is het klaar.
Rijst klaarmaken volgens gebruiksaanwijzing.

Serveertip

In plaats van hamlappen, kipfilet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kees_kasper


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kees_kasper
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top