Appelbrood

  • Brood
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 04-05-2000

Deel dit recept

Ingrediënten
1/2 pak volkorenbroodmix* 1,5 dl appelsap* 1 tl kaneel* 15 g (dieet)margarine* 1 in blokjes gesneden appel* 2 el rozijnen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de volkorenmix volgens de gebruiksaanwijzing klaar met de appelsap, de kaneel en de margarine. Laat het deeg volgens de gebruiksaanwijzing rijzen

Bereidingswijze

Kneed de blokjes appel en rozijnen door het deeeg. Doe het deeg in een ingevette bakvorm. Laat het nog 30 min. rijzen. Bak het brood ca. 25 min. in een voorverwarmde hete oven (220 gr).

Serveertip

Laat het brood afkoelen voor het aan te snijden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten