1. Home
  2. Recepten
  3. Appelbrood

Appelbrood

  •  , Brood
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 04-05-2000

Ingrediënten


1/2 pak volkorenbroodmix* 1,5 dl appelsap* 1 tl kaneel* 15 g (dieet)margarine* 1 in blokjes gesneden appel* 2 el rozijnen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de volkorenmix volgens de gebruiksaanwijzing klaar met de appelsap, de kaneel en de margarine. Laat het deeg volgens de gebruiksaanwijzing rijzen

Bereidingswijze

Kneed de blokjes appel en rozijnen door het deeeg. Doe het deeg in een ingevette bakvorm. Laat het nog 30 min. rijzen. Bak het brood ca. 25 min. in een voorverwarmde hete oven (220 gr).

Serveertip

Laat het brood afkoelen voor het aan te snijden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markla2000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markla2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top