Aardappelsalade

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-05-2000

met kruiden

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 middelgrote aardappelen
1 eetl. gehakte ui
1 eetl. peterselie
1 eetl gehakte bieslook
1 bloemhoofdje van dille of 1 theel. dillezaad
3 eetl. mayonaise
1 eetl yoghurt
zout en zwarte peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de aardappelen in de schil gaar. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in schijfje

Bereidingswijze

Doe de aardappelen in een kom of schaal, strooi er de ui, peterselie, bieslook en dille op
Meng mayonaise met de yoghurt in een blender, breng met peper en zout op smaak.
Voeg dit aan de aardappelen toe en roer zachtjes door elkaar.
Laat een paar uur staan om de smaken goed te laten intrekken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten