Aardappelsalade
- 20-30 min.
- Geplaatst op 04-05-2000
met kruiden
Ingrediënten 4 personen
4 middelgrote aardappelen1 eetl. gehakte ui
1 eetl. peterselie
1 eetl gehakte bieslook
1 bloemhoofdje van dille of 1 theel. dillezaad
3 eetl. mayonaise
1 eetl yoghurt
zout en zwarte peper
Voorbereiding
Kook de aardappelen in de schil gaar. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in schijfje
Bereidingswijze
Doe de aardappelen in een kom of schaal, strooi er de ui, peterselie, bieslook en dille op
Meng mayonaise met de yoghurt in een blender, breng met peper en zout op smaak.
Voeg dit aan de aardappelen toe en roer zachtjes door elkaar.
Laat een paar uur staan om de smaken goed te laten intrekken
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties