1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Sate
  5. sate bali

sate bali

Door: sateeman

  • Indonesisch,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-05-2000

Ingrediënten


500 gr. rundvlees.
1 ui.
2 tenen knoflook.
2 dl santen van 1/8 blok.
1 tl asem.
4 kemirienoten.
olie.
stestokjes.
1/2 tl laos.
1/2 tl sereh.
1/2 tl koenjit.
1/2 tl gemberpoeder.
1 l ketoembar.
1/2 el djintan.
1 tl trassie.
2 tl zout.
2 daon djeroek poeroet.


Verder heb je nodig


Bbq of voor de gekke onder ons een saterooster


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Stamp,ui,knoflook,en kemirienoten fijn en voeg alle kruiden hier aan toe.
meng tenslotte ook de santen erdoor.
snijd het vlees in blokjes en wrijf die in de kruiden mengsel. steek ze aan stokjes en rooster het vlees boven een houkoolvuurtje,terwijl u het regelmatig besprenkelt met olie



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sateeman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top