1. Home
  2. Recepten
  3. Barbecue-biermarinade

Barbecue-biermarinade

Door: watdepotschaft

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-05-2000

Ingrediënten


Bier, fijngehakte uitjes of sjalotjes, vers gemalen zwarte peper, een paar takjes peterselie - de verhouding van de ingredienten naar eigen smaak bepalen



De marinade is zo lekker, dat je hem ook bij andere gelegenheden dan een barbecue zult gebruiken. Het vlees moet er minstens vier uren in staan.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten door elkaar. Leg het vlees erin en laat het minstens 4 uren staan. Af en toe keren. Niet met een vork in het vlees prikken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van watdepotschaft
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top