Visgourmet

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Ideeen voor vis-gourmet

Deel dit recept

Ingrediënten
Ver schillende soorten vis zoals Zalm, Reepjes tong, Schelvis, Mosselen, Gamba's en kruiden.
Paprika, ui, verse knoflook, dille, verse peterselie, mosterd, room, zout,milde kerrie poeder, geschaafde amandelen en witte wijn.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Gourmetstel

Voorbereiding

Indien nodig de vis in stukjes snijden.
Sausjes maken. Paprika,ui, knoflook en peterselie fijnsnijden of hakken.

Bereidingswijze

1. Reepjes ZALM , gekruid met zout en verse dille, even gebakken en afgemaakt met een beetje mosterd, een scheutje witte wijn en een lepeltje Room Fris.

2. Reepjes TONG, gekruid met milde kerriepoeder, gebakken met lente-uiringetjes en geschaafde amandelen.

3. Gepaneerde stukjes SCHELVIS in de boter gebakken en geserveerd met koude citroen- of knoflooksaus.

4. Gekookte mosselen, gekruid met fijngeperste knoflook, zout en peterselie, even opgebakken met wat ui-snippertjes en afgemaakt met een scheutje slagroom.

5. Gepelde GAMBA'S, even opgebakken met fijgehakte knoflook en kleine stukjes paprika, afgemaakt met een lepeltje kant-en-klare tomatensaus en bestrooid met fijgehakte peterselie.

Serveertip

Lekker met onder andere een frisse salade en een wit wijntje.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

debbyot avatar
debbyot

Doorsturen

Home Recepten