1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Carpaccio
  6. carpaccio met rauwe asperges

carpaccio met rauwe asperges

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-05-2000

Ingrediënten 4 personen


250 gr. ossehaas, 500 gr. asperges, 6 el olie, 3 el citroensap, zout, peper, 1/2 tl suiker


Verder heb je nodig


Diepvries, snijmachine (of heel scherp mes)


Aparte smaak!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

250 gr. ossehaas 45 minuten in diepvries leggen.

Bereidingswijze

De asperges wassen en schillen en schuin in plakjes snijden. De olie, citroensap, zout en peper en suiker vermengen en de asperges 10 min. erin laten marineren. Het vlees in hele fijne plakjes snijden en op een bord draperen. De asperges op het vlees leggen en de saus erover gieten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rony_c


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rony_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top