Gevulde Bananen

  • Mediterraan, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-04-2000

Een mediterraan toetje

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 bananen, 2 eetl.kirsch, 2 eetl.poedersuiker, 125 verse geraspte kokos, 1 eiwit
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was de bananen en kerf de schil aan 1 kant in zodat je het vruchtvlees er uit kunt scheppen. Prak het vruchtvlees met suiker en de kirsch door elkaar en laat dit een uurtje afgedekt staan. Sla het eiwit stijf.

Bereidingswijze

Meng de bananenmoes met de kokos en spatel dan het eiwit er door heen. Vul de bananenschillen met het mengsel en leg ze op een beboterde vuurvaste schaal, zet de schaal 10 min. in een voorverwarmde matig hete oven.

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 13-11-2001

Wat een ontzettend grappig recept. Die moet ik s proberen!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten