1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Ajam Opor

Ajam Opor

Door: sasvdberk

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-04-2000

Ingrediënten


850 gr kip,
1 tl djinten,
2 uien,
2 tl laos,
? lr water,
1 tl knoflookpoeder,
2 tl ketoembar,
4 geraspte kemirienoten,
? tl koenjit,
2 el santen,
peper,
zout,
olie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de kip in stukken en wrijf die in met peper en zout.
Snipper de uien en fruit die met de kruiden in de olie.
Voeg de stukken kip hieraan toe en laat het geheel ? 5 min. doorbakken.
Doe er daarna telkens wat water bij, terwijl u het nog ? 30 min. laat stoven.
Is de kip eenmaal zacht, voeg er dan de santen bij en laat alles nog 2 minuten doorkoken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top