gevulde champignons met tonijn

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-04-2000

Makkelijk, zomers en vooral fantastisch LEKKER!!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
-6 reuzenchampignons
-1 blikje tonijn naturel
-1 perzik
-onsje gorgonzola
-1 sjalotje
-peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-ovenschaal

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Haal de stelen uit de champignons en snijd ze in kleine stukjes. Doe hetzelfde met de sjalot en de perzik. Prak de tonijn fijn. Meng dit door elkaar en prak de gorgonzola er ook door. Op smaak brengen met peper en zout.

Bereidingswijze

De champignons hoog opvullen met het mengsel, en zet ze in de ovenschaal. Ongeveer 20 minuutjes in de oven zetten -klaar!

Serveertip

Lekker met pasta en sla.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten