Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. gebakken schorseneren

gebakken schorseneren

Door: marc_sierens

  • Frans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-04-2000

Ingrediënten


1 kg schorseneren, peper en zout, boter, citroensap



Ongewoon maar heerlijk

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de schorseneren. Hou ze tot de bereiding in een kom water met citroensap (zo verkleuren ze niet).
Snij in stukken van ongeveer 5 cm, snij ze overlangs en indien het dikke schorseneren zijn nog eens overlangs. Bak ze in ruime boter en bestrooi met peper en zout. Zorg ervoor dat ze bruin zijn maar ook nog beetgaar.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marc_sierens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top