1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Koninginnedag: koninklijke borrelhap

Koninginnedag: koninklijke borrelhap

Door: kerst_pasen_2

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-04-2000

Ingrediënten 8 personen


1 oranje paprika, 1 bos bospeen, 1 bakje cherrytomaatjes, 200 gr cheddarkaas aan een stuk, 50 gr olijven gevuld met paprika, 4 el pesto d' olive, 8 takjes munt.



Voor koninginnedag

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de paprika, halveer hem en verwijder alle zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in repen. Schil de bospeen met een dunschiller en laat aan de uiteinden wat van het groen zitten. Was de cherrytomaatjes. Snijd de kaas in plakken van ca 1/2 cm dik. Snijd de plakken diagonaal door tot lange driehoeken. Rangschik de paprika, bospeen, cherrytomaatjes en de kaas op een schaal. pureer de olijven met de pesto en de munt tot een saus. Serveer de saus in een kommetje erbij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top