pannenkoektaart

  • Kinderkeuken, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-04-2000

opgestapelde pannenkoeken met verassend lekkere laagjes vulling

Deel dit recept

Ingrediënten
200 gr bloem
mespunt zout
2 grote eieren of 3 kleintjes
1/2 L melk
boter om te bakken
VOOR DE VULLING:
1/8 L slagroom
3 el suiker
1 potje griekse yoghurt
aardbeienjam
abrikozenjam
appelmoes
poedersuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan
keukenmachine of mixer

Voorbereiding

Doe de bloem met het zout, de eieren en de helft van de melk in de keukenmachine tot een glad beslag. Doe de rest van de melk erbij. Laat dit beslag een 1/2 uur rusten.

Bereidingswijze

Bak van het beslag 9 pannekoeken.
Klop de yoghurt los met de suiker.
Bestrijk 2 pannenkoeken met aarbeienjam, 2 met abrikozenjam, 2 met appelmoes, en 2 met de yoghurt. Stapel ze om en om op elkaar op een bord. De onbelegde pannenkoek als laatste en bestrooi deze met poedersuiker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten