Canneloni De Jambon Et Fromage .

  • Mediterraan, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

rolletje van rauwe ham,gevuld met verse kaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
8 Pl ham (rauwe ham)
125 G verse roomkaas
20 G blauw schimmel (pas de bleu)
6 Blaadjes basilicum
4 Blaadjes munt
1 St ui
1 Tl gehakte peterselie
1 El olijfolie 2 El aceto balsamico
4 El room
Diverse Soorten sla takje dille
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Werkmethode

Kazen mengen met kruiden .
Voeg de gehakte peterselie toe en breng het opsmaak met peper.
Twee plakjes ham dakpan gewijs neerleggen op plastic celofaan.
Kaas in de ham rollen tot mooie cilinder.
Koelen in de koelkast of licht aan vriezen.
Canneloni diagonaal doorsnijden

Serveertip

Afwerking
Crudite salade op bord schikken.
Caneloni 1 stukje verticaal en het andere stuk horizontaal op het bord plaatsen .
Dressing van olijfolie rond de caneloni napperen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

thomazz1 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten