Petitfours van kaas

  • Borrelhapje
  • > 120 min.

Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
75 gr. geroosterd brood - 50 gr. walnoten - 75 gr. boter - 100 gr. MonChou - 100 gr. Kollumerkaas - 3 el. diakonkers
Garnering:
walnoten - daikonkers
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maal het brood met de walnoten fijn. Voeg de gesmolten boter toe en druk aan op de bodem van een springvorm (16 cm.). Laat in de koelkast hard worden. Meng de MonChou met de geraspte kaas en de daikon-kers. Verdeel dit over de bodem en strijk de bovenkant glad. In de koelkast 2 uur laten opstijven. Snijd het taartje in puntjes en garneer met walnoten en daikon-kers. Serveer op aperitiefbordjes.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

silleke avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten