1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Paprika Gevuld Met Walnoten En Geitenkaas

Paprika Gevuld Met Walnoten En Geitenkaas

Door: chev

  • , Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-04-2000

Ingrediënten 1 personen


Per persoon: 1 rode paprika, 35 gr walnoten, klein stukje geitenkaas, 1 eetl. pesto, 1 ui, helft van een klein blikje capucijners, 1/2 groene peper, paprikapoeder, peper, zout, (noten)rijst, komkommer, olijfolie.


Verder heb je nodig


Oven, 2 pannen, houten lepel


Paprika, gevuld met walnoten, geitenkaas en capucijners, uit de oven. Een typisch resultaat van "koken met hetgeen er in huis is"...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de paprika in 2 helften en maak binnenkant leeg, eventueel onderkant iets afvlakken. Snipper de ui, snij peper in kleine stukjes, schud vocht van capucijners, verbrokkel de geitenkaas, hak de walnoten fijn. Snij komkommer in dunne plakjes.
Verwarm de oven voor (gasoven stand 4).

Bereidingswijze

Bak in een pan met de olijfolie de ui, groene peper, walnoten. Voeg de geitenkaas en capucijners toe. Breng op smaak met de kruiden. Vul de paprika-helften met het mengsel en bak circa 10 / 15 minuten in de oven.

Bereid de rijst volgens de verpakking.

Serveertip

Leg de komkommerschijfjes rond de rand van het bord, breng ze op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Leg in deze cirkel de rijst en leg de 2 paprikahelften daarop. Klein toefje peterselie voor de afwerkingReacties (1)Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chev
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top