Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. gevulde tomaten

gevulde tomaten

Door: speedy

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-07-1998

Ingrediënten


16 tomaten
5 ons gehakt
paneermeel
peper
zout
1 ui
boter


Verder heb je nodig


Ovenvaste schaal


Ovenschotel van tomaten gevuld met gehakt

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tomaten wassen en uithollen

Bereidingswijze

Het gehakt flink kruiden en de ui en het tomatenvocht toevoegen. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper, vul ze met het gehakt. Bestrooi de gevulde tomaten met paneermeel en leg er een klontje boter op. Leg de tomaten in de ovenvaste schaal en verwarm het gerecht circa 30 minuten in een voorverwarmde oven op stand 4 a 5

Serveertip

Serveer met enkele sneetjes brood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top